(0)

Koken met klunzen / kookworkshop

 

 

 

Een kookworkshop in een professionele keuken, maar met een luchtige sfeer. Geen hoge verwachtingen, geen sterrenmaaltijden en al zeker geen ‘Bon Chef’ na iedere uitspraak van de kok. Nee, bij Koken met Klunzen gaan jullie gezellig zelf aan de slag in een vrije setting.

Na een gezellig ontvangst en het welkomstwoordje van de chef gaan de schorten voor en duikt de groep de keuken in. Als de groep wegwijs is in de keuken maakt ieder tweetal gezamenlijk een (bij)gerecht voor de rest van de groep. Terwijl het eerste duo al staat te knallen op een amuse of voorgerecht wordt er bij de dessert groep nog rustig nagedacht over hoe het toetje het best gepresenteerd kan worden. Uiteraard mag dat in deze setting vergezeld worden door een heerlijk wijntje of biertje naast de snijplank, de kok knijpt vandaag een oogje toe.

Aan de hand van een handig uitgewerkt stappenplan kan iedere keukenkluns een keukenprins(es) worden. Mocht uw collega nou echt een hopeloze kok zijn, de chef loopt altijd rond om hier en daar een zetje in de goede richting te geven. Als de bereiding voltooid is en het gerecht is gegarneerd mag het verantwoordelijke duo het gerecht presenteren aan de rest van de groep. Als ware een echte chef-kok verwachten wij een korte, maar passievolle uitleg over wat we voorgeschoteld hebben gekregen.

Gaat u voor gezellig samen koken, het ontdekken van nieuwe kwaliteiten bij uw collega’s of vrienden, een leuke avond en bovenal veel lachen? Dan is deze kookworkshop echt iets voor u! We hebben zelfs diverse keuzes in het menu:

– Koken met klunzen (Tapas)
– Koken met klunzen (Italiaanse keuken)
– Koken met klunzen (Franse keuken)

Aan het eind van de avond heeft u genoeg gegeten, genoeg gelachen en ook om een drankje hoeft u niet verlegen te zitten. Om het gemakkelijk te houden zijn de drankjes namelijk bij de prijs inbegrepen!

- Koken met Klunzen € 60,- p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 3 uur
incl. consumpties (bier/fris/wijn/koffie/thee)
Incl. Materialen & ingrediënten

Optioneel: Geen zin in de afwas?  Voor € 50,- regelen wij een afwasser voor u!

Uitloop op arrangement, € 50,- per meeruur.

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van minimaal 10  personen.

te boeken via: https://kamperevents.nl/koken-met-klunzen/

gildestraat

Als u klant bij ons bent, log dan hier in