(0)

Over ons

Wie zijn wij,

HanzeCatering is een jong bedrijf met jarenlange bewezen ervaring in de horeca en in het verzorgen van catering in de breedste zin van het woord. Wij staan voor Gastvrijheid, Kwaliteit en een juiste prijs.

Wij voorzien u graag van broodjes, vergaderlunches, hapjes, diners, buffetten, BBQ’s, wij hebben een verse maaltijdservice, overwerkmaaltijden zijn op bijna ieder moment verkrijgbaar en in overleg is bijna elke samenstelling wel mogelijk. Overwerkmaaltijden graag bestellen voor 15:00 uur.

Bestellingen worden op verzoek gebracht, als regel hanteren we gratis bezorging bij een order/ besteding vanaf € 15,00 Uiteraard bezorgen wij in kampen en de directe regio.

Bij ons is bijna alles mogelijk, ook al staat niet alles op de site.

U kunt ook lunchen in Lunchcafe "Bij Ons" . Wij zijn van maandag tot donderdag open van 09:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09:30 - 16:00 uur. U kunt ook afspreken met collega's, wellicht voor een vergadering of snelle meeting. Er is gratis WIFI aanwezig!!! Tevens beschikken wij over een grote zaal tot ca 100 personen, wij kunnen in een samenwerkingsverband met Kamper Events een volledige dag voor u verzorgen, van verjaardagsfeestje tot bedrijfspresentaties, van een eenvoudig tot complexe invulling van die dag.

Mocht u na dit hele verhaal interesse hebben gekregen om gebruik van ons bedrijf te willen maken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Waar u ons kan bereiken 
Aan een verzorgd feest gaat een goede voorbereiding vooraf. Graag bespreek ik dit persoonlijk met u. Een afspraak maken kan telefonisch op telefoonnummer: 038-3031620 of  06-53699966

Ons bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Haatland, Gildestraat 1, 8263 AH Kampen.

nb. U hoeft bij ons niet te zoeken naar parkeerplaats, deze zijn voldoende aanwezig!

Graag tot ziens & met gastvrije groet,

gildestraat

Als u klant bij ons bent, log dan hier in